Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze się udaje i jest bardzo smaczne ;)
Utrzeć margarynę z cukrem i cukrem waniliowym. Wymieszać mąkę z proszkiem do pieczenia. Dodawać do masy z margaryny na zmianę z jajkami (troche maki, jajko, troche maki, jajko... itp), miksując.Dodać ocet. Blachę wysmarować tłuszczem i posypać bułką tartą. Wylać ciasto. Ułożyć na powierzchni owoce. Piec godzinę w piekarniku nagrzanym do 180-200 st. C
Prezentujemy Wam przepis, którego prostota mówi sama za siebie. Danie jest le...
Odsłon: 26
Ten przepis przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom kuchni wegetariańskiej c...
Odsłon: 27
Ten arcy prosty przepis na zupę z soczewicy znany jest na całym Bliskim Wscho...
Odsłon: 63
HASZLAMA, jaką dzisiaj Wam prezentujemy jest jedną z wielu wersji, jakie dla...
Odsłon: 51
Co dziś u was króluje w ten deszczowy zimny dzień ?
Odsłon: 62
Prezentujemy Wam przepis, którego prostota mówi sama za siebie. Danie jest le...
Odsłon: 26
Ten przepis przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom kuchni wegetariańskiej c...
Odsłon: 27
Ten arcy prosty przepis na zupę z soczewicy znany jest na całym Bliskim Wscho...
Odsłon: 63
HASZLAMA, jaką dzisiaj Wam prezentujemy jest jedną z wielu wersji, jakie dla...
Odsłon: 51
Co dziś u was króluje w ten deszczowy zimny dzień ?
Odsłon: 62
Składniki
Utrzeć margarynę z cukrem i cukrem waniliowym. Wymieszać mąkę z proszkiem do pieczenia. Dodawać do masy z margaryny na zmianę z jajkami (troche maki, jajko, troche maki, jajko... itp), miksując.Dodać ocet. Blachę wysmarować tłuszczem i posypać bułką tartą. Wylać ciasto. Ułożyć na powierzchni owoce. Piec godzinę w piekarniku nagrzanym do 180-200 st. C
Przepisy Desery
Desery
Ciasto Marlenka
Desery
Ciasto red velvet
Desery
Ciasto parzone
Desery
Bananoffee z płatkami owsianymi
Ciasto Marlenka
Marlenka to ciasto, które pokochają miłośnicy miodowników i kajmaku! Wygląda...
Odsłon: 286
Ciasto red velvet
Red velvet – ciasto niezwykle popularne w Stanach Zjednoczonych – to idealna...
Odsłon: 553