Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepyszne ciasto z owocami, jakie kto lubi, jabłka, wiśnie, brzoskwinie, śliwki
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 139
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 139
Składniki
1. mąka, margaryna, żółtka, proszek do pieczenia i cukier - zagnieść ciasto
2. 1/3 część ciasta zamrozić
3. pozostałą część ciasta podpiec
4. na podpieczone ciasto wyłożyć owoce
5. białka ubić, dodać cukier puder, budyń, olej
6. na owoce wylać powyższą masę białkową
7. na masę białkową zetrzeć zamrożone ciasto
8. upiec