Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do tego ciasta nie muszę namawiać, każdy wie że jest bardzo smaczne i nie potrzeba specjalnych umiejętności aby je przygotować .....
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 916
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4549
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1167
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 524
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 916
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4549
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1167
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 524
Składniki
Białka ubić na sztywno i stopniowo dodawać cukier dalej ubijając do wyczerpania cukru. Następnie dodajemy żółtka,wodę,oliwę,mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Całość delikatnie łączymy za pomocą drewnianej łyżki. Blacha 24 x 40 Truskawki obrać z szypułek, opłukać pod bieżącą wodą Jedną galaretkę truskawkową rozpuścić w 250 ml wody , Biszkopt nasączyć,następnie ubić 250 ml śmietany na sztywno, wlać jedną rozpuszczoną chłodną galaretkę połączyć mikserem, wylać to na nasączony biszkopt, Poukładać truskawki zalać tężejącą galaretką truskawkową 4 galaretki rozpuścić w 7 szklankach wody Włożyć do lodówki na kilka godzin
Smacznego !!!!