Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Cukinia z mozzarellą"
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 676
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 105
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 44
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2710
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 676
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 105
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 44
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2710
Składniki
Cukinię przekrój na 4 części. Wydrąż pestki, oprósz solą, pieprzem. Do każdej części włóż kawałek mozzarelli.
Obtocz cukinię w jajku, bułce tartej i obsmaż ze wszystkich stron na oleju.
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Kosmala z Czarnolasu.
Czas przygotowania 20 min, ilość porcji 2, cena za porcję 0,80 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie