Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka rozpływają się w ustach, a co ważne, bardzo szybko się je robi.
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 68
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 74
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 68
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 74
Składniki
Czekoladę rozdrobnić ( muszą być kawałki, ale nie za duże ).
Do miski włożyć margarynę, cukier, jajko i wymieszać mikserem.
Następnie dodać mąkę, sodę, proszek, sól i zmiksować.
Na koniec dodać kilka kropel aromatu i rozdrobnioną czekoladę. Wymieszać.
Blachę wyłożyć papierem do pieczenia i nakładać ciasto łyżką wielkości orzecha włoskiego ( nabierać jedną łyżką, ściągać drugą bo ciasto jest klejące ) w odstępach 5 cm.
Wstawić do nagrzanego piekarnika 180 st . na 12-15 min. Życzę smacznego :)