Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To najprostsze czekoladowe babeczki na świecie. Mimo iż są proste i szybkie w przygotowaniu, zachwycą smakiem i zapachem. Są miękkie i delikatne, pyszne.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 358167
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 178
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 358167
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 178
Składniki
W jednej misce mieszamy składniki mokre, w drugiej suche. Składniki mokre dodajemy do suchych, mieszając by nie powstały grudki, a składniki dobrze się połączyły. Czekoladę rozdrabniamy i dodajemy do ciasta. Ciasto przekładamy do formy na muffinki do 1/2 jej wysokości. Babeczki pieczemy w temperaturze 180st 15-20 minut, do suchego patyczka.