Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto aromatyczne ,bardzo smaczne.Serdecznie polecam:)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10704
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4806
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9147
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1351
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10704
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4806
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9147
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1351
Składniki
Upiec biszkopt i wystudzić ,tortownica 25/25 cm. Rodzynki namoczyć w rumie. Ugotować budyń ,do gorącego dodać masło i mieszać do rozpuszczenia. Dodać rodzynki wraz z rumem w którym się moczyły. Ciepły krem wylać na blat biszkoptowy. Na wierzchu ułożyć podłużne biszkopty. Zrobić polewę i letnią wylać na ciasto. Posypać wiórkami kokosowymi. Smacznego życzę!