Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny mus czereśniowy z nutą cynamonową,przekładany bitą śmietaną.
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 8755
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 983
Lekki, świeże i chrupiące danie na kolację.
Odsłon: 173
Trzy w jednym, czyli niezbędne informacje do przygotowania jajek na trzy różn...
Odsłon: 51
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 8755
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 983
Lekki, świeże i chrupiące danie na kolację.
Odsłon: 173
Trzy w jednym, czyli niezbędne informacje do przygotowania jajek na trzy różn...
Odsłon: 51
Składniki
Czereśnie opłukać.Kilka zostawić do dekoracji.Pozostałe wydrylować.Zalać szklanką wody.Dodać 2 łyżki cukru,cukier waniliowy,cynamon i skórkę z cytryny.Chwilę podgotować.
Usunąć przyprawy i zmiksować.Doprawić sokiem z cytryny.Schłodzić w lodówce.
Śmietanę ubić z resztą cukru i zagęstnikiem.W naczyniu układać warstwami śmietanę i mus czereśniowy.Udekorować całymi owocami.