Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8429
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8429
Składniki
Wykonanie; Ciasto francuskie włożyć do nagrzanego piekarnika upiec i pokruszyć .Żelatynę zalać odrobiną gorącej wody a miedzy czasie posmarować małą tortownicę Łuszczem i obsypać pokruszonym ciastem francuskim .Budyń ugotować według opisu na opakowaniu, następnie ostudzić , ubić z cukrem pudrem, rozpuszczoną żelatyną i malinami. Gotową masę przełożyć do tortownicy ozdobić malinami i wstawić do lodówki. Deser można ozdobić bitą śmietaną lub zalać galaretką , można również podwoić produkty .