Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mega zdrowy deser lub drugie śniadanie w formie musu. I te kolory! Deser jest śliczny, ma aksamitną konsystencję, w smaku jest pyszny i ma mnóstwo wartości odżywczych.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29586
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2223
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29586
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2223
Składniki
W wysokim naczyniu zblendować awokado, banana, jogurt i 2 łyżki syropu klonowego. Rozłożyć do pucharków połowę musu na spód każdego pucharka/miseczki. Do reszty musu dodać kakao i 1 łyżkę syropu klonowego. Zblendować jeszcze raz. Rozłożyćna pierwszej warstwie musu. Na wierzchu ułożyć świeże owoce, np. borówki, maliny.