Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Korzystajmy z darów lata. Przygotowanie tego smakołyku uda się każdemu, nawet dziecku. Jest przepyszny.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 167
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4374
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11875
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6771
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5585
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 167
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4374
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11875
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6771
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5585
Składniki
Kremówkę ubić na sztywno. Po koniec ubijania dodać cukier puder. Następnie po łyżce dodawać serek i ubijać nadal, ale już na niższych obrotach miksera, aż powstanie jednolity krem. Przygotować pucharki. Pokruszyć część biszkoptów. Włożyć na dno pucharków. Na to przygotowany krem, a potem wiśnie. Kolejna warstwa to znów krem. Na wierzch wiśnie i połówki biszkoptów. Można podawać.