Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Korzystajmy z darów lata. Przygotowanie tego smakołyku uda się każdemu, nawet dziecku. Jest przepyszny.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9123
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9123
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
Kremówkę ubić na sztywno. Po koniec ubijania dodać cukier puder. Następnie po łyżce dodawać serek i ubijać nadal, ale już na niższych obrotach miksera, aż powstanie jednolity krem. Przygotować pucharki. Pokruszyć część biszkoptów. Włożyć na dno pucharków. Na to przygotowany krem, a potem wiśnie. Kolejna warstwa to znów krem. Na wierzch wiśnie i połówki biszkoptów. Można podawać.