Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robię często chałwe bo jest prosta i zdrowa.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113094
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 484
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 826
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 615
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113094
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 484
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 826
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 615
Składniki
Ziarna sezamu blendujemy w malakser że bądź w młynku do kawa zależy co mamy w domu, następnie dodajemy miód w zależności jak słodką chcemy mieć swoją chałwe.
Następnie wszystko dokładnie mieszamy aż powstanie jednolita masa.Na koniec tak przygotowaną chałwe wkładamy do lodówki na 3-4 godz a najlepiej na całą noc.