Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Domowe hot-dogi"
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40695
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1082
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 263
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3424
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40695
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1082
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 263
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3424
Składniki
Bułki rozłożyć, np. wsadzając w środek wykałaczkę, wstawić do piekarnika nagrzanego do 170oC na 2-3 minuty (muszą się jedynie podgrzać, a nie podpiec).
Pomidory sparzyć, obrać, pokroić na plastry. Majonez wymieszać z keczupem. Parówki ugotować, trzymać w cieple.
Bułki posmarować w środku sosem, oprószyć cebulką, serem, rozłożyć sałatę i plastry pomidorów, na koniec włożyć parówkę, bułkę złożyć, włożyć do pieca na minutę przed podaniem.Źródło: Twoje Imperium