Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo często króluje u nas to ciasto ,jest bardzo smaczne i szybkie w wykonaniu,przepis mam od koleżanki,można go robić z każdym owocem
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Składniki
wykonanie :Odstawić bez mieszania na 3 godziny lub dłużej. Następnie miksujemy aż otrzymamy jednolitą masę. Wylać masę na blaszkę dużą, wyłożoną papierem do pieczenia i posypać owocami(ja dałam litr jagód, można mniej) i posypać kruszonką, odstawić do wyrośnięcia. Piec około godziny w 190 stopniach do tak zwanego suchego patyczka, gdy góra za mocno się przypieka nakryć folią aluminiową.