Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie.
Wykonanie kruszonki:
Wszystkie składniki dokładnie utrzeć i odstawić.
Wykonanie:
Z podanych składników zarobić ciasto i odstawić na cztery godziny. Następnie wyrobić ciasto ręką, wyłożyć na przygotowaną wcześniej formę. Na wierzch wyłożyć borówki, posypać kruszonką. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec 45 minut
Do świąt pozostało mało czasu, a twój piernik nawet nie wszedł w fazę przygot...
Odsłon: 3371
Orzeźwia w upalne dni. Z lodem i plasterkiem cytryny...rewelacja!
Odsłon: 291
Zdrowy, lekki i niesamowicie smaczny dodatek do obiadu. Gotowana moda kapusta...
Odsłon: 86
Orzeźwia w upalne dni. Z lodem i plasterkiem cytryny...rewelacja!
Odsłon: 291
Zdrowy, lekki i niesamowicie smaczny dodatek do obiadu. Gotowana moda kapusta...
Odsłon: 86
Składniki
Wykonanie kruszonki: Wszystkie składniki dokładnie utrzeć i odstawić. Wykonanie: Z podanych składników zarobić ciasto i odstawić na cztery godziny. Następnie wyrobić ciasto ręką, wyłożyć na przygotowaną wcześniej formę. Na wierzch wyłożyć borówki, posypać kruszonką. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec 45 minut
Przepisy Desery
Desery
Ciasto z truskawkami na Dzień Mamy
Desery
Sernikobrownie z rabarbarem
Desery
Placek włoski - prosty przepis na domowe ciasto
Desery
Ciasto króla Oskara
Ciasto z truskawkami na Dzień Mamy
Słodki prezent na Dzień Mamy, który możecie przygotować samodzielnie i to bez...
Odsłon: 22
Sernikobrownie z rabarbarem
Czekolada i masa serowa – brzmi jak połączenie idealne, jeśli chodzi o ciasto...
Odsłon: 27