Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny deserek dla naszych pociech.
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2200
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 958
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23136
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2200
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 958
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23136
Składniki
Przygotowanie: Masło ucieramy z cukrem, dodajemy żółtka. Mieszamy z mąką i proszkiem do pieczenia. Do całości dodajemy ubite białka. Gotową konsystencję dzielimy na dwie części. Do pierwszej dodajemy kakao. Ciemne ciasto wykładamy na blasze, a na nim jasne. Następnie układamy owoce. Pieczemy 40 minut w temperaturze 180 stopni. Po upieczeniu i wystudzeniu zalewamy całość galaretką. Wstawiamy do lodówki.