Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczne ciasto dla zapracowanych, bez pieczenia i wyrabiania. Zrobi je nawet amator.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1015
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2920
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1015
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2920
Składniki
Krem karpatkowy przygotować według przepisu na opakowaniu. Miękkie masło zmiksować i po łyżce dodawać krem karpatkowy. Tortownicę 21 cm. wyłożyć krakersami , przykryć je warstwą kremu. Czynność tą powtarzać do wykorzystania składników. Ciasto włożyć do lodówki do stężenia.