Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1646
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2660
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1646
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2660
Składniki
Z podanych skladnikow zagniesc ciasto i zostawic na chwile by odpoczelo. Nastepnie podzielic na czesci i rozwalkowac pociac na paski a paski na kawaleczki ktore przecinamy po srodku i przekrecamy. Smazymy w glebokim tluszczu i wykladamy na papierowe ręczniki by nadmiar tluszczu zostal w nich.Posypac cukrem pudrem