Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1143
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1171
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13216
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1143
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1171
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13216
Składniki
Z podanych skladnikow zagniesc ciasto i zostawic na chwile by odpoczelo. Nastepnie podzielic na czesci i rozwalkowac pociac na paski a paski na kawaleczki ktore przecinamy po srodku i przekrecamy. Smazymy w glebokim tluszczu i wykladamy na papierowe ręczniki by nadmiar tluszczu zostal w nich.Posypac cukrem pudrem