Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny deser ,idealny na upalne dni!
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3852
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34218
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1635
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113653
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3852
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34218
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1635
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113653
Składniki
Zelatyne moczymy w zimnej wodzie. Mleczko kokosowe podgrzewamy z miodem,nie gotujemy!!!! Odstawiamy z palnika dodajemy zelatyne i mieszamy do polaczenia.Nastepnie odstawiamy do lodówki. Gdy masa zacznie gestniec dodajemy jogurt grecki i dobrze mieszamy do polaczenia skladników.
GOTOWE!Deser dajemy do pucharków ukladamy owoce lub jezyny i odstawiamy do lodówki na 4 godz. lub przez noc. SMACZNEGO!!!!!