Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To ciasteczka dla niespodziewanych gości. Są bardzo szybkie do zrobienia i bardzo smaczne.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
Płat ciasta francuskiego pokroić na małe prostokąty. Każdy prostokąt posmarować roztrzepanym jajkiem, na to nasypać cukier, a następnie na każdym położyć połówkę moreli. Włożyć do nagrzanego piekarnika do 200 stopni C i piec przez 5 - 7 minut do zarumienienia ciasta. SMACZNEGO !!!