Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 783
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5574
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9416
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 203
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 783
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5574
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9416
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 203
Składniki
Wykonanie: Żurawinę zalać dwoma szklankami wody, ugotować i przetrzeć. Następnie wsypać cukier, wymieszać, dodać żelatynę rozpuszczoną w gorącej wodzie i całość zagotować. Przelać do ozdobnych miseczek i pozostawić w chłodnym miejscu do zastygnięcia.