Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki delikatny deser zrobiony z galaretki w grejpfrucie.
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 286
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 384
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 520
Polecam.
Odsłon: 843
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 286
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 384
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 520
Polecam.
Odsłon: 843
Składniki
Myjemy w gorącej wodzie grejpfruta i obieramy w ten sposób żeby ze skórki były 2 równe połówki.
Galaretkę rozpuszczamy w szklance wrzącej wody, studzimy i gdy zacznie być lekko gęsta, wlewamy ją do połówek ze skóry z grejpfruta. Zalane połówki wkładamy do lodówki na kilka godzin.
Po tym czasie kroimy ostrym nożem na plastry i układamy na talerzyku.