Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki deser, nie wymaga dużego nakładu sił ani składników.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7569
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 202
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2374
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 526
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7569
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 202
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2374
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 526
Składniki
Gruszki osącz z zalewy. Ułóż w formie do pieczenia (np w tortownicy) wypukłą stroną do góry. Formę wcześniej wysmarować tłuszczem.
Pozostałe składniki zmiksować na jednolitą masę. Ciasto rozprowadzamy równomiernie na gruszkach. Nagrzewamy piekarnik do 220 stopni, pieczemy około 25-30 minut. Po upieczeniu odstawiamy na 10 minut, następnie kroimy. Podajemy polane sosem czekoladowym i posypane krojonymi orzechami.