Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i proste propozycje na Halloweenparty
Bananowe duszki:
Banany przekroic na pól,obtoczyc w wiórkach kokosowych i czekolada narysowac twarze.
Czekoladowe nietoperze:
z ciasteczek i troche czekolady robimy nietoperze
Lodowa reka:
na noc zostawiamy w zamrazalniku rekawiczke jednorazowa z woda.Nastepnie wyciagany ja z rekawiczki i wkladamy do czerwonego soku.
Kochani,sa to bardzo proste propozycje,dzieci na pewno sie uciesza!ZAPRASZAM!
Anioły ostatnio wzięły się za dietę i prawie wszystko u nas dietetyczne;) Tru...
Odsłon: 44057
Każda gofrownica jest trochę inna, więc czas przygotowania gofrów około 10 mi...
Odsłon: 32
Chciałam podzielić się z wami przepisem na pyszną roladę drobiową. Rolada nad...
Odsłon: 12
Bigos z świeżej/słodkiej kapusty z kiełbasą i łopatką.
Odsłon: 16
Sezon na jagody nadal trwa , dostałam od kuzynki jagody i postanowiłam zrobić...
Odsłon: 104
Każda gofrownica jest trochę inna, więc czas przygotowania gofrów około 10 mi...
Odsłon: 32
Chciałam podzielić się z wami przepisem na pyszną roladę drobiową. Rolada nad...
Odsłon: 12
Bigos z świeżej/słodkiej kapusty z kiełbasą i łopatką.
Odsłon: 16
Sezon na jagody nadal trwa , dostałam od kuzynki jagody i postanowiłam zrobić...
Odsłon: 104
Składniki
Bananowe duszki: Banany przekroic na pól,obtoczyc w wiórkach kokosowych i czekolada narysowac twarze. Czekoladowe nietoperze: z ciasteczek i troche czekolady robimy nietoperze Lodowa reka: na noc zostawiamy w zamrazalniku rekawiczke jednorazowa z woda.Nastepnie wyciagany ja z rekawiczki i wkladamy do czerwonego soku. Kochani,sa to bardzo proste propozycje,dzieci na pewno sie uciesza!ZAPRASZAM!
Przepisy Desery
Desery
Gofry jak z budki
Desery
Bułeczki drożdżowe z jagodami
Desery
Kruche ciasteczka maślane
Desery
JAGODZIANKI
Gofry jak z budki
Każda gofrownica jest trochę inna, więc czas przygotowania gofrów około 10 mi...
Odsłon: 32
Bułeczki drożdżowe z jagodami
Sezon na jagody nadal trwa , dostałam od kuzynki jagody i postanowiłam zrobić...
Odsłon: 104