Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Swietnie nadaje sie do herbatki lub kawy
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 689
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 514
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 23
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 79
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 689
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 514
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 23
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 79
Składniki
Make przesiac przez sito i wymieszac z proszkiem do pieczenia. jaja ubic z cukrem na kogel-mogel i nie przerywajac ubijania dodawac stopniowo make. Maslo topimy na parze ,a gdy przestygnie powoli wlewamy je do ciasta caly czas ucierajac. Obrac jablka i banany pokroic w plasterki. Do przygotowanej tortownicy z kominkiem wlac 2/3 ciasta i na ciescie ulozyc jablka,a na nich banany.Posypac rodzynkami i kokosem. Przykryc pozostalym ciastem.Posypac wierzch rowniez kokosem. Piec w tem 200 st ok 40 min.