Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Swietnie nadaje sie do herbatki lub kawy
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 30
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 113
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 700
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 78
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 30
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 113
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 700
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 78
Składniki
Make przesiac przez sito i wymieszac z proszkiem do pieczenia. jaja ubic z cukrem na kogel-mogel i nie przerywajac ubijania dodawac stopniowo make. Maslo topimy na parze ,a gdy przestygnie powoli wlewamy je do ciasta caly czas ucierajac. Obrac jablka i banany pokroic w plasterki. Do przygotowanej tortownicy z kominkiem wlac 2/3 ciasta i na ciescie ulozyc jablka,a na nich banany.Posypac rodzynkami i kokosem. Przykryc pozostalym ciastem.Posypac wierzch rowniez kokosem. Piec w tem 200 st ok 40 min.