Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowicie jest smaczny.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2279
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4366
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1285
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 269
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2279
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4366
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1285
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 269
Składniki
Wykonanie placka: Z podanych składników przyrządzić kruche ciasto- usiekać nożem składniki, zagnieść ciasto i odstawić na ½ godziny do lodówki.
Następnie ciasto rozwałkować, przenieść ma wałku do przygotowanej małej tortownicy i podpiec na złoto.
W między czasie obrać jabłka, zetrzeć i ułożyć na podpieczonym spodzie.
Masło utrzeć z cukrem, dodać jajko, śmietanę, budyń, cukier waniliowy i aromat. Dodać przetarty ser i ucierać wszystkie składniki przez 20 minut.
Masę serową ułożyć na jabłkach.
Piec w temperaturze 170 stopni przez 40 minut.