Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i szybki deser na podwieczorek.
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1947
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1759
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 113
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 66
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1947
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1759
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 113
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 66
Składniki
Jabłka obrać pokroić w ćwiartki a następnie w plasterki. Ciasto francuskie pociąć w paski około 2 cm. Na pasku ułożyć plasterki jabłek.
Posypać lekko cynamonem , zwinąć w rulonik , wstawić do foremki z muffinek , na wierzch ułożyć żurawinę.
Piekarnik rozgrzać do 190 stopni, wstawić kwiatki i piec 20 - 30 minut. Przed podaniem posypać cukrem pudrem.