Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Różyczki mogą służyć jako przekąska w czasie czytania, oglądania filmu lub po prostu jako deser.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1136
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1146
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13176
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1136
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1146
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13176
Składniki
Jabłka kroimy na połówki a następnie na plasterki. Wkładamy do wrzatku z cukrem i gotujemy nie dłużej niż 3 minuty. Tak przygotowane jabłka zawijamy w ciasto francuskie, posypujemy cynamonem. Piekłam 50 minut w 170*