Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Różyczki mogą służyć jako przekąska w czasie czytania, oglądania filmu lub po prostu jako deser.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1439
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1452
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1606
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1439
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1452
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1606
Składniki
Jabłka kroimy na połówki a następnie na plasterki. Wkładamy do wrzatku z cukrem i gotujemy nie dłużej niż 3 minuty. Tak przygotowane jabłka zawijamy w ciasto francuskie, posypujemy cynamonem. Piekłam 50 minut w 170*