Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Różyczki mogą służyć jako przekąska w czasie czytania, oglądania filmu lub po prostu jako deser.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1645
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17867
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1925
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1645
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17867
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1925
Składniki
Jabłka kroimy na połówki a następnie na plasterki. Wkładamy do wrzatku z cukrem i gotujemy nie dłużej niż 3 minuty. Tak przygotowane jabłka zawijamy w ciasto francuskie, posypujemy cynamonem. Piekłam 50 minut w 170*