Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 259
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 96
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 259
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 96
Składniki
mMeko podgrzać,do ciepłego mleka dodać łyżkę cukru ,drożdże i łyżkę mąki dokładnie wymieszać i odstawić do wyrośnięcia na kilka mimut.Gdy drożdże wyrosną dodać resztę składników i zagnieść ciasto,odstawić w ciepłe miejsce na 40 minut;gdy ciasto będzie już gotowe bierzemy po kawałku do ręki robimy kuleczkę którą nastepnie spłaszczamy w środek kładziemy jagody i zlepiamy tak jak pączka,pieczemy w 180 stopniach ok 20-25 minut.Życzę smacznego