Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Jajka w octowej zalewie z chrzanem"
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 60
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 641
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 61
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 82
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 60
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 641
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 61
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 82
Składniki
Przepis przysłała Katarzyna Dzierżęga z Rzeszowa
Pół litra wody wlej do rondla. Dodaj ocet, sól, obraną cebulę i czosnek, obrany chrzan i przyprawy. Zagotuj.
Jajka ugotuj na twardo. Przestudź, skorupki lekko potłucz. Popękane jajka włóż do słoika, wlej gorącą zalewę. Zamknij. Odstaw w chłodne miejsce przynajmniej na trzy dni. Przed podaniem jajka obierz, ale już nie sól.
<strong>Czas przygotowania 20 min, ilość porcji 5, cena za porcję 1,40 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie