Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Jarskie ravioli"
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2794
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2794
Składniki
Mąkę zagnieć z jajkami i solą. W razie potrzeby dolej odrobinę wody. Zwiń ciasto w kulę i odłóż na godzinę.
Liście botwinki zeszklij na oliwie ze startą gałką, solą, pieprzem i przeciśniętym prze praskę czosnkiem.
Ciasto cienko rozwałkuj, wytnij kwadraciki i na każdym rozłóż po pół łyżeczki farszu.
Zaklejone ugotuj w osolonym wrzątku. Podawaj z kwiatkami.Źródło: Kurier TV