Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Jarzynowa z kalarepką po 6. miesiącu"
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 87
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1699
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 31
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1584
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 87
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1699
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 31
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1584
Składniki
Jarzyny starannie umyj, obierz i ponownie opłucz pod bieżącą wodą. Następnie pokrój je na drobne kawałki.
Filet z piersi kurczaka dokładnie umyj w gorącej wodzie.
Pokrojone warzywa zalej szklanką wrzątku i gotuj dotąd, aż będą miękkie.
Osobno ugotuj mięso z kurczaka. Wszystkie zmiksuj na jednolitą papkę. 6. Dodaj do dania łyżeczkę masła lub oliwy. Dokładnie wymieszaj zupkę, a następnie ponownie ją zagotuj.Źródło: Mam dziecko