Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto na spodzie makowym z masą jogurtową. Ciasto z posypką z kawą inką, pieczone.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2382
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4504
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1535
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 454
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2382
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4504
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1535
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 454
Składniki
spód-Zmiksować masło i jajkami i cukrem.Przesiać mąkę z proszkiem, dodać mak, olejek i zmiksować.Rozsmarować na blaszkę 30x40 wyłożonej papierem do pieczenia.Surowe ciasto posmarować marmoladą.
masa-Zmiksować jajka z białkami i cukrem, dodać jogurt i ser. Wymieszać na niższych obrotach miksera. Przesiać budynie i zmiksować. Wylać na marmoladę.
kruszonka-Zmiksować masło z cukrem, żółtkami i cukrem waniliowym. Przesiać mąkę z proszkiem, dodać kawę i zmiksować na ''gruby żwirek''. Rozsypać na placek i piec ok.50 min. w 175 *C. Po przestygnięciu posypać cukrem pudrem, kroić na drugi dzień.