Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kanapki z miodowym indykiem"
...ale pyszny.
Odsłon: 668
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 52
Polecam.
Odsłon: 603
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 329
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 123
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5105
...ale pyszny.
Odsłon: 668
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 52
Polecam.
Odsłon: 603
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 329
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 123
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5105
Składniki
Mięso natrzyj musztardą miodową i oliwą. Posyp rozmarynem, solą i pieprzem. Owiń w folię aluminiową. Piecz 20 min w temp. 190oC. Rozwiń i piecz jeszcze 20 min. Filet pokrój w plasterki, razem z serem włóż między kromki chleba. Możesz dodać też kiełki albo rzeżuchę.
50 min; Porcja: 370 kcal.Źródło: Naj