Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
na zbliżający się tłusty czwartek
Buraczki marynowane to znakomity przetwór, który składa się z buraków podłużn...
Odsłon: 152
Delikatne mięso z polędwiczki otulone aksamitnym sosem smakuje wybornie.
Odsłon: 3828
Buraczki marynowane to znakomity przetwór, który składa się z buraków podłużn...
Odsłon: 152
Delikatne mięso z polędwiczki otulone aksamitnym sosem smakuje wybornie.
Odsłon: 3828
Składniki
Twaróg miksujemy z jajkiem, żółtkiem i margaryną, dodajemy resztę składników, zagniatamy ciasto, cienko wałkujemy podsypując mąką. Wycinamy szklanką kółko, a w nim kieliszkiem mniejsze kółko. Smażymy na głębokim tłuszczu z obu stron, a następnie posypujemy cukrem pudrem.