Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kasza jaglana z cukinią"
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1062
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 125
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1062
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 125
Składniki
Zagotuj 2 szklanki wody. Na wrzątek wsyp opłukaną kaszę, wlej 2 łyżki oleju i gotuj 12 minut. Ostudź.
Szalotki oraz cukinię zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Dodaj posiekany czosnek, chili, kaszę, otręby owsiane, jajka. Wymieszaj i przypraw.
Z przygotowanej masy uformuj zgrabne kotleciki. Wymieszaj zmielone siemię lniane i bułkę tartą. W panierce obtaczaj kotleciki i smaż na gorącym oleju.
<strong>Przepis nadesłała: Anna Sikorska</strong>Źródło: Kurier TV