Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Masło rozpuszczamy z połową cukru oraz mlekiem.Kiedy cukier sie rozpuści ,dodajemy wiórki kokosowe wszystko razem mieszamy aż wiórki będą lekko uprażone.Odstawiamy do wystudzenia.Białka ubijamy z pozostałym cukrem na puch,delikatnie mieszamy z mąką ziemniaczaną i przestudzoną masą kokosową.Szprycujemy ciasteczka na pergamin i pieczemy w temp.180 około 20 min