Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
imprezowe galaretki na karnawał ale dozwolone od lat 18-stu :)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11959
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16457
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5292
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11959
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16457
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5292
Składniki
Przygotowujemy galaretki w ok 300 ml wrzątku każda. Studzimy. Pierwszą wystudzoną wstawiłam do lodówki na chwilę. Wódkę rozdzielam na 3 części. Do pierwszej galaretki z lodówki dodałam wódkę i dobrze wymieszałam. do kieliszków rozlałam galaretkę do 1/3 wysokości. Odstawiłam do zastygnięcia. Potem nalałam drugi kolor i tak samo trzeci. Kieliszki z galaretkami muszą stać w lodowce / lub za oknem jeżeli jest zimno :) smacznego i dobrej zabawy:)