Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj deserek , beziki które miałam w domu , gotowy krem malinowy, ubita śmietana oraz dowolne owoce. Deser wyszedł pyszny. Polecam
mikser, pucharki, wyższa miska, łyżka,
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 472
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16706
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 399
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 472
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16706
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 399
Składniki
Na spód każdego pucharka nałożyć porcję ubitej śmietany, następnie ze 3 -4 malinki pokruszone beziki , na bezy rozłożyć krem malinowy, malinki , znowu ubita śmietana, rozkruszone kawałki bezy i winogrona. Schłodzić w lodowce. Deser gotowy. Ozdobić listkami mięty. Smacznego. Ubita śmietana; Schłodzoną śmietanę ubić z cukrem pudrem na sztywno, pod koniec ubijania dodać śmietan fix. Krem malinowy ; przygotowany według opisu na opakowaniu Śmietanowej masy malinowej. Rada; krem malinowy możemy zastąpić serkiem waniliowym owocowym czy jogurtem greckim.
Deser gotowy do podania.