Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kotleciki wegetariańskie z cukinią i ciecierzycą"
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 341
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 216
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34521
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 176
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 341
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 216
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34521
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 176
Składniki
Jeśli ciecierzycę gotowałaś, obierz ją z łusek i rozgnieć widelcem (tę z puszki osącz i rozgnieć).
Obie cukinie umyj i zetrzyj na tarce o dużych oczkach, posól i zostaw na 20 minut na sicie, aby odciekły, potem odciśnij.
W misce wymieszaj ciecierzycę, cukinię, pietruszkę i posiekaną cebulę. Wymieszaj.
Dodaj jajko, bułkę tartą, sól i pieprz. Dokładnie połącz, uformuj kotleciki, obtocz w bułce lub mące i usmaż na rozgrzanym oleju na złoty kolor.Źródło: Świat kobiety