Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty domowy krem budyniowy który możesz użyć do ulubionych wypieków
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9122
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9122
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
w 0,5 szkl mleka rozpuszczasz proszek budyniowy pozostałe mleko zagotować z cukrem ,do gotującego sie mleka wlewam zawartość szklanki ciągle mieszając gotuje aż zgęstnieje budyń odstawiam do całkowitego ostudzenia .Miękką margarynę daje do miski i po łyżce dodaje zimny budyń i ucieram z margaryna aż budyń sie skończy i masa grotowa i można ja wykorzystać do rożnego rodzaju ciast smacznego