Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...ale pyszny.
Odsłon: 603
Polecam.
Odsłon: 561
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 58
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 52
...ale pyszny.
Odsłon: 603
Polecam.
Odsłon: 561
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 58
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 52
Składniki
Mąkę z masłem posiekaj na konsystęcję kaszy
dodaj cukier puder i żółtka zagnieć ciasto i włóż do lodówki na ok 40 min.
Wyjmij ciasto z lodówki nastaw piekarnik na 180 stopni rozwałkuj ciasto wycinaj szklanką kółka i wkładaj do foremek na kruche babeczki. Piecz 15 min
Gotowe babeczki nadziewaj budyniem i owocami Smacznego!!!!