Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super ciasto z sezonowymi owocami
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 44
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 13
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 32
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 305
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2527
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 44
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 13
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 32
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 305
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2527
Składniki
Kasię posiekać z cukrem, solą jajkami oraz mąką i proszkiem do pieczenia. Kiedy powstaną grudki szybko zagnieść ciasto rękami. Owinąć w folię i włożyć do zamrażalnika na około 30min. Schłodzone ciasto grubo zetrzeć wprost na blachę. Kawałeczki ciasta docisnąć palcem do blachy. Ciasto wysmarować dżemem i nałożyć maliny. Zagnieść składniki na kruszonkę i posypać nią ciasto następnie dodać migdały. Piec 45min. w temp. 180" - Smacznego:)