Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kurczaczki wielkanocne"
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34912
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16896
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34912
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16896
Składniki
Jajka włóż do zimnej wody, doprowadź do wrzenia, gotuj 10 minut. Zalej zimną wodą, ostudź, obierz. Z jajek odetnij górną część, wyjmij żółtka.
W białkach wytnij ząbki. Żółtka przetrzyj przez sito, połącz z majonezem i mlekiem, przypraw solą i pieprzem, wymieszaj.
Masę włóż do rękawa cukierniczego lub torebki foliowej. Napełniaj nią białka, przykryj górną częścią jajka. Ułóż dekoracyjnie.
CZAS: około 30 minutŹródło: Dobry Tydzień