Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kurczaczki wielkanocne"
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 75
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 787
Dziś do pracy.
Odsłon: 316
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1798
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 75
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 787
Dziś do pracy.
Odsłon: 316
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1798
Składniki
Jajka włóż do zimnej wody, doprowadź do wrzenia, gotuj 10 minut. Zalej zimną wodą, ostudź, obierz. Z jajek odetnij górną część, wyjmij żółtka.
W białkach wytnij ząbki. Żółtka przetrzyj przez sito, połącz z majonezem i mlekiem, przypraw solą i pieprzem, wymieszaj.
Masę włóż do rękawa cukierniczego lub torebki foliowej. Napełniaj nią białka, przykryj górną częścią jajka. Ułóż dekoracyjnie.
CZAS: około 30 minutŹródło: Dobry Tydzień