Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kurczaczki wielkanocne"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12359
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1392
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13246
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5519
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12359
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1392
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13246
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5519
Składniki
Jajka włóż do zimnej wody, doprowadź do wrzenia, gotuj 10 minut. Zalej zimną wodą, ostudź, obierz. Z jajek odetnij górną część, wyjmij żółtka.
W białkach wytnij ząbki. Żółtka przetrzyj przez sito, połącz z majonezem i mlekiem, przypraw solą i pieprzem, wymieszaj.
Masę włóż do rękawa cukierniczego lub torebki foliowej. Napełniaj nią białka, przykryj górną częścią jajka. Ułóż dekoracyjnie.
CZAS: około 30 minutŹródło: Dobry Tydzień