Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na rabarbar wiec proponuję pyszne ciasto z rabarbarem
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10621
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6132
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5347
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12999
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4755
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10621
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6132
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5347
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12999
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4755
Składniki
Jaka z cukrem i cukrem wanilinowym ubijam dodaję mąkę z proszkiem do pieczenia ,olej ,wodę łączę wszystko .Ciast daję na 2 części do jednej daję kakao a do drugiej 2 łyżki mąki
Blaszkę 24 cm wykładam papierem do pieczeni ciasto wykładam na przemian plackami raz białe raz z kakao
Rabarbar myję i obieram kroję na drobne kawałki i układam na wierzch ciasta i piekę w 180 stopniach na środkowej półce po wyjęciu ciasto posypuję cukrem pudrem
Czekam aż ciasto przestygnie i można jeść życzę smacznego po dokładne wykonanie zapraszam na film po niżej