Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Leczo fasolkowe z pieczarkami"
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 189
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 31
...ale pyszny.
Odsłon: 88
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością warzyw to propozycja dl...
Odsłon: 667
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 189
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 31
...ale pyszny.
Odsłon: 88
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością warzyw to propozycja dl...
Odsłon: 667
Składniki
Fasolkę szparagową pokrój, ugotuj. Papryki pokrój w paski, cukinię i pieczarki na plasterki, pomidory w kostkę. Cebulę i czosnek posiekaj, podsmaż na oleju na patelni.
Dodaj pieczarki, podduś. Dodaj wszystkie warzywa, natkę, wlej bulion. Duś do miękkości. Posyp słonecznikiem i sezamem, przypraw.Źródło: Chwila dla Ciebie