Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Letni bigos z selerem naciowym"
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 264
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1344
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4209
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1240
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 264
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1344
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4209
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1240
Składniki
Filet kroję w kostkę, posypuję solą i pieprzem. Kroję cukinię w półplastry, seler w plasterki, marchew i papryki w słupki.
Obsmażam filet na oleju, dodaję musztardę i chwilę smażę, zdejmuję z patelni. Na pozostałym tłuszczu smażę ok. 1 min marchew, papryki, dodaję resztę warzyw i smażę, aż się zeszklą.
Wrzucam mięso, dodaję miód, sok z cytryny, bazylię, wlewam 3/4 szklanki gorącej wody, mieszam, doprawiam solą, pieprzem, musztardą i duszę, aż odparuje znaczna część wody.Źródło: Kobieta i życie