Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 96
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3334
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1187
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 96
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3334
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1187
Składniki
Składniki na blaszkę 22,5x22,5. Blaszkę wykładamy folią spożywczą układamy herbatniki, puszkę kajmaku mieszamy z ryżem preparowanym wykładamy na herbatniki, następnie ubijamy śmietankę z cukrem pudrem po ubiciu śmietanki dodajemy mascarpone i krem przekładamy do blaszki. Wstawiamy do lodówki najlepiej na całą noc. Po wyjęciu ciasta rozkruszamy orzeszki i sypiemy na wierzch ciasta. Smacznego :)