Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne lody dla ochłody.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 472
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16706
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 399
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 472
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16706
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 399
Składniki
1. Wiśnie blendujemy na gładki mus. Czekoladę ścieramy na tarce. 2. Zblendowane wiśnie mieszamy wraz z jogurtem greckim, miodem i białą czekoladą. 3. Masę przekładamy do pojemniczków na lody. Wstawiamy na kilka godzin do zamrażarki. 4. Zamrożone wyciągamy i kosztujemy.