Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciasto z zawartością alkoholu........
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 80
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1561
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 1274
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 71
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 80
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1561
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 1274
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 71
Składniki
Ubić pianę z białek na sztywno dodać cukier i żółtka,wymieszać z mąką i proszkiem do pieczenia na koniec dodać oliwę.Piec na pergaminie w temp.200 stopni.Kaszę mannę zalewamy wcześniej pół szklanki wódki na 2 godz.
Następnie ucieramy margarynę lub masło z cukrem pudrem,następnie dodajemy stopniowo kasze manne na koniec ucierania dodać kokos.Nałożyć na wystudzone ciasto.Ciasto można polać polewą czekoladową.Smacznego!!!